Новини

Назад

На медпорталі Маріуполя «MedKontrol» доступні рейтинг лікарів липня й онлайн-запис

03 серпня 2018, 10:25
3392
Медицина

Команда міського медпорталу «MedKontrol» продовжує розвивати ресурс, щоб жителі міста могли отримати максимум корисної інформації про сферу охорони здоров'я в Маріуполі.

З додаванням інформації про Станції переливання крові Маріуполя була розширена інформація про донорство крові в нашому місті. Тепер на сторінці http://mariupol.medkontrol.pro/donorstvo-v-mariupole можна дізнатися корисну інформацію про донорство крові.

Також  на медичному порталі Маріуполя «MedKontrol» з'явився новий розділ «Рейтинг лікарів» (http://mariupol.medkontrol.pro/rejting-vrachej-mariupolya), що формується на підставі статистики переглядів. Днями була додана нова, 14-я категорія, - «лікарі-гастроентерологи», в якій також розташовано 3 лікаря, що мають найбільше число переглядів. Нововведення відбувається щомісяця, тому всі користувачі порталу можуть регулярно бачити «лікаря місяця» в тому чи іншому медичному напрямку.

Наприкінці липня з'явилася можливість запису на прийом до сімейного лікаря/терапевта або педіатра у режимі онлайн. Для цього потрібно отримати в своїй поліклініці доступ до особистого кабінету, де зібрана інформація про візити людини на прийом до лікаря, зроблених призначеннях, оглядах і т.д. За посиланням http://mariupol.medkontrol.pro/zapis-onlajn-k-vrachu-v-mariupole можна ознайомитися з процедурою отримання доступу та дізнатися, які документи для цього необхідні.

Ви можете увійти для онлайн-запису до лікаря можна за посиланням, що видається в поліклініці або через «MedKontrol». Поки можна записатися тільки до сімейного лікаря/терапевта або педіатра з ЦПМСП №3 (поліклініка №3). Але вже до кінця літа така можливість з'явиться у пацієнтів ЦПМСП №2 і №4, а до кінця року в останніх поліклініках міста (ЦПМСП №1, №5).

Як і раніше, на медпорталі відбувається регулярна актуалізація всієї розміщеної інформації. Додаються нові медичні статті та огляди, новини міської сфери охорони здоров'я. Наприклад, важлива інформація для пацієнтів - «Коли вакцинувати дитину: новий календар щеплень».

Нагадуємо, що на медичному порталі Маріуполя «MedKontrol» продовжує працювати додатковий канал зв'язку «Задати питання», за допомогою якого є можливість задати будь-яке питання по медичній реформі.