Новини

Назад

На маріупольському узбережжі пройшов молодіжний табір «Мore Моря»

03 вересня 2018, 12:34
763
Суспільство, Спорт

У рамках обласного проекту "Гідна країна для гідніх людей" на Лівобережному пляжі пройшов молодіжний наметовий табір «Мore Моря». Організатором проекту виступила Маріупольська міськрада. Учасниками табору стали представники творчої і прогресивної молоді міста.

Проект був реалізований з метою організації змістовного дозвілля, самореалізації, саморозвитку особистості та пропаганди здорового способу життя. Програму табору побудували таким чином, щоб після перебування молодь стала більш комунікабельною, самостійною, ініціативною та кмітливою.

Учасники проживали у наметах, отримували збалансоване та вітамінізоване харчування, виконували ранкову зарядку. А також брали участь у коворкінгу, бізнес семінарах, фітнесі, спортивних змаганнях, майстер-класах, конкурсах, розважальних вікторинах, інтелектуальних іграх та дивилися кіно під відкритим небом.

Під час корисного відпочинку з молоддю поділилися досвідом свого успіху підприємці та видатні спортсмени. Про те, як вдалося досягти високих спортивних висот, розповіли Олександр Олійник, Уляна Міщенко, Данило Чуфаров, Анна Терещенко, Олександр Скутельник та Максим Бєліков. Все це надихнуло  дівчат та хлопців на нові перемоги.