Новини

Назад

На маріупольців чекають подорож у 1910 рік, фотоекспедиція та «Oscar shorts»

29 листопада 2019, 14:10
713
Культура, Анонси міських заходів

 Команда культурно-туристичного центру «Вежа» підготувала для маріупольців та гостей міста насичену програму на наступний тиждень. На них чекають фотовиставки, «експедиції», книжковий клуб, екскурсії містом та кінопокази.

Так, з  1 по 14 грудня у «Вежі» пройде фотовиставка «Нумо знайомитись!» від Маріупольського центру зайнятості.  О понеділок, 2 грудня,  з 19:00 - 20:00 - книжковий клуб, який об’єднує справжніх книголюбів. У них є чудова можливість поділитися враженнями від прочитаної книги з однодумцями, дізнатися про книжкові новинки та обговорити сучасність різножанрової літератури.

О вівторок, 3 грудня, з 17:00 - 18:00  працює фотоклуб. Лекції від професійного фотографа поєднуються з практичними «експедиціями». Крім того, можна поділитися своїм досвідом, задати питання, що цікавлять чи обговорити спільні роботи.

Середа, 4 грудня, 10:00 - 13:00 - шкільний проект. Учні трьох закладів освіти презентуватимуть свою авторську екскурсію по «Вежі» англійською та грецькою мовами, а також представлять дві театральні постановки. Також о 16:00 - 16:30 пройде екскурсія «Вежа Нільсена» (за записом).  На ній можна  дізнатися чимало цікавинок з життя архітектора. Гостей познайомлять з історією створення міського водогону та інших інженерних проектів  Нільсена.

У четвер та п’ятницю, 5-6 грудня, з 19:00 - 20:30 - VR-прогулянка (за записом). Це чудова нагода відчути себе маріупольцем 1910 року. Прогулятися головною вулицею міста, зануритися в атмосферу початку ХХ століття та дізнатися, як саме виглядали звичні для нас місця Маріуполя. Моделі відтворено за старими листівками та фото, що дає змогу у подальшому порівняти минуле та сьогоденність.

Субота, 7 грудня, о 18:00 - 20:00 - кінопоказ від Arthouse Traffic «Oscar shorts – 2019».  Він представляє п’ять найкращих короткометражних фільмів за версією найпрестижнішої кінопремії світу! Глядачам покажуть стрічки країн - Канада, США, Ірландія, Велика Британія, Іспанія.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.