Новини

Назад

На Маріуполь чекає «Новорічний експрес» з дивами Міста Марії 2020

14 грудня 2019, 12:35
1298
Культура, Анонси міських заходів

Вперше святкування Нового року одразу відбудеться на двох локаціях - не Театральному сквері та парку «Веселка». Там на маріупольців та гостей міста чекатимуть неймовірні новорічні дива: зимове караоке, дитячі вистави, новорічний ярмарок, яскраві фотозони та музична програма.

Урочистий старт всіх новорічних локацій відбудеться 19 грудня о 18:00. Відкриття двох головних ялинок об'єднає телеміст. Прикрашені локації будуть в різних стилях. Театральний сквер засяє класичними жовтими вогнями, а «Веселка» буде оформлена яскравою футуристичною ілюмінацією.

На відкритті маріупольців чекає насичена програма. Вітання Святого Миколая, дитячі вистави, конкурси, виступи кавер-бендів та запальна дискотека. Будуть обладнані різдвяні фотозони і працюватиме ярмаркове містечко. Також 19 грудня в Театральному сквері відкриється європейська ковзанка. Протягом новорічних свят працюватиме і новорічна карусель.

Зв'яже локації Театральний сквер та парк «Веселка» спеціальний маршрут - «новорічний експрес». На ньому в святкові та вихідні дні з 19 грудня по 14 січня маріупольці зможуть дістатися від однієї святкової локації до іншої. Курсувати автобус буде раз на годину без зупинок. Проїзд - безкоштовний. Новорічний експрес засяє яскравими вогнями. Салон автобуса прикрасять святковими декораціями. Атмосферу доповнять новорічні мелодії.

Традиційно новорічні локації пропрацюватимуть з 19 грудня по 14 січня. Приходьте та зустрічайте свята у казковій атмосфері!

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.