Новини

Назад

На День молоді в Маріуполі виступить група O.Torvald

25 червня 2019, 17:30
1882
Анонси міських заходів

30 червня Маріуполь масштабно відзначить День Молоді. Місця проведення заходів - ПК «Молодіжний» і Міський водноспортивний комплекс (колишній яхт-клуб «Азовсталь»). КВН, виставки, майстер-класи, шоу дрифтерів, змагання зі скейтбордингу та виступ популярного гурту O.Torvald - все це може відвідати кожен бажаючий.

Так, з 13.00 до 19.00, в ПК «Молодіжний» буде працювати виставка картин і фотографій. За підтримки Міністерства молоді та спорту України виступить команда КВН.

«Також маріупольців запрошуємо взяти участь в дискусії на актуальні для сучасної молоді теми, наприклад, булінг», - розповів начальник управління молоді та спорту Олексій Казанцев.

На майданчику Міського водноспортивного комплексу жителі та гості міста можуть відвідати масу активностей. З 12:00 почне роботу шоу професійних дрифтерів. Кожен бажаючий зможе відчути себе другим пілотом - гонщиком. Також відбудуться аматорські змагання та майстер-класи зі скейтбордингу.

«Святковий концерт за участю відомої групи O.Torvald завершиться нічною дискотекою, настрій якої будуть задавати діджеї. Спеціально до свята територію водноспортивного комплексу прикрасять графіті», - зазначила директор комунального підприємства «М.ЄХАБ» Марія Сльота.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.