Новини

Назад

На 242-й День міста в Маріуполі виступлять Ольга Полякова, «Ляпіс 98» та «Агонь»

21 вересня 2020, 17:15
1517
Суспільство

Вже в ці вихідні Маріуполь відзначить 242 роки з дня заснування. Зараз в місті на всю ведеться підготовка до заходів. Цього року вони триватимуть 25, 26, 27 вересня. Охоплять три локації: Театральний майдан, площа Свободи і яхт-клуб «Азовсталь». Детальніше про проведення Дня міста розповів заступник міського голови Олександр Кочурін.

«Новий формат був обраний у зв'язку з карантинними правилами. Поділ за часом і місцем дозволить уникнути масових скупчень людей. Також в цьому році планується запуск семихвилинного феєрверка на площі Свободи», - розповів Олександр Кочурін.

Він додав, що 26 вересня о 17:30 від Театральної площі до площі Свободи по проспекту Миру пройде святковий парад за участю зірки Ольги Полякової. Після, на площі Свободи, виступлять групи «Ляпіс 98» та «Агонь». Також свою запальну програму жителям подарує й Ольга Полякова.

Важливо, що під час заходів до Дня міста, будуть дотримуватися карантинних рекомендацій. На локаціях встановлять безконтактні дезінфектори та пункти видачі одноразових медичних масок. Для працівників виносної торгівлі передбачені захисні екрани, санітайзери, роздільні приймання грошових коштів та видачу товарів, засоби індивідуального захисту.

«Санітарно-епідеміологічна комісія Маріуполя розробила рекомендації для проведення заходів. На їх підставі, з урахуванням того, що Маріуполь знаходиться в «зеленій зоні», прийнято рішення про можливість проведення ряду заходів. Маріупольці також повинні дотримуватися соціальної дистанції та носити медичні маски - це відповідальність кожного і повага до оточення», - зазначив заступник міського голови Аркадій Мєшков.

Також буде посилено санітарну обробку громадського транспорту та доріг.

«Завдяки злагодженій роботі муніципалітету міста, медиків і відповідальності маріупольців, зараз Маріуполь знаходиться в «зеленій зоні». Беручи участь в заходах необхідно пам'ятати про важливість карантинних рекомендацій», - підкреслила головний лікар міської лікарні №1 Лариса Мамаєва.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.