Новини

Назад

Морські прикордонники затримали громадян, які порушили правила вилову риби у Азовському морі

28 серпня 2017, 10:52
706
Суспільство

Вчора, в ході реалізації оперативної інформації військовослужбовці оперативно-розшукового відділу Маріупольського загону морської охорони виявили трьох громадян України без дозвільних документів на промисловий вилов водних біоресурсів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України  Східне регіональне управління Маріупольського загону морської охорони.

Порушники були затримані в районі населеного пункту Юр’ївка Донецької області. Громадяни України знаходилися на маломірному плавзасобі. В човні знаходилися риба - калкан азовський (камбала).

На момент затримання дозвільних документів на промисловий вилов риби у громадян не було. Під час опитування порушники законодавства путались в поясненнях та давали неправдиві відомості.

Співробітниками Нацполіції було проведено відповідні слідчі дії та вилучено водні живі біоресурси в кількості 34 штуки (калкан азовський, вартість 1 од. становить 850 грн), загальна сума збитку становить майже 30 тисяч грн. 

В діях вищезазначених осіб вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 249 ККУ. Проводяться перевірочні заходи.