Новини

Назад

Міський сад готується приймати гостей

17 квітня 2018, 15:37
1017
Суспільство, Культура, Житлово-комунальне господарство

Фарбують арку, чистять паркан, обрізають сухі гілки дерев, зчищають стару фарбу з лавок, приводять до ладу атракціони, ремонтують пам'ятники. Так готують Міський сад до відкриття 155-го весняно-літнього сезону парку.

У парку знову відкриють атракціон «Юнга». У минулому році він не працював, через заборону експертів. Цього року зношені деталі атракціону замінені і він знову готовий радувати дітей.

«Всі п'ять атракціонів парку вже пройшли комісію. Дозволена їх експлуатація. На цьому тижні набираємо штат чергових атракціонів та касирів. Кожен атракціон помиють та пофарбують. Вже на наступному тижні ми будемо готові зустрічати наших юних відвідувачів парку», - розповіла під час брифінгу майстер ділянки МКП зеленого будівництва Ірина Хая.

Вона зазначила, що по центральній алеї парку був намальований національний орнамент, який вже втратив свій первозданний вигляд. Для його відновлення притягнутий актив Молодіжного парламенту Маріуполя. І вже в суботу близько 70 молодих депутатів візьмуться за кисті і орнамент засяє з новою силою.

Також до 155-річчя Міського саду в парку висаджена 21 тисяча тюльпанів різних кольорів - білі, рожеві, червоні і жовті. Підготовлено та ряд попереджувальних табличок про те, що квіти зривати не можна.