Новини

Назад

Міська комісія з матеріальної допомоги розглянула низку заяв жителів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

29 травня 2020, 15:50
465
Діяльність депутатського корпусу

Міська комісія з матеріальної допомоги розглянула низку заяв жителів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Розглянули десятки звернень городян про допомогу.  Під час обговорення кандидатур на отримання фінансової підтримки, враховували тяжкість захворювання, умови проживання заявників. Як зазначив голова комісії, директор департаменту соціального захисту населення Андрій Ремпель, у першу чергу, необхідно надати допомогу дітям та онкохворим маріупольцям.

Тим часом, знайомлячись з окремими випадками, члени комісії враховували й життєву ситуацію заявника.  Так, вирішили рекомендувати у повному обсязі відшкодувати витрати на лікування інсульту пенсіонеру, який виховує дитину з інвалідністю з дитинства. Також одноголосно члени комісії підтримали відшкодування збитків від пожежі мешканці Лівобережного району.  Під опікою пенсіонерки двоє неповнолітніх дітей-сиріт.  «Важливо розуміти, коли людина самотня, а не живе сама.  При цьому, треба враховувати життєві обставини і не позбавляти таку людину можливості отримати матеріальну допомогу.  На жаль, у Маріуполі таких людей чимало», - зазначила депутатка Ніна Павлюк.

Нагадаємо, що на 52-й сесії Маріупольської міської ради депутатський корпус проголосував за виділення матеріальної допомоги жителям з бюджету на суму майже 1,5 мільйона гривень.