Новини

Назад

Мірослава Дідух та соціальні працівники Маріуполя говорили про медіацію

11 серпня 2017, 10:47
1229
Суспільство, Соціальне забезпечення

З робочим візитом до Маріуполя завітала координатор сектору регіонального та місцевого розвитку Представництва ЄС в Україні Мірослава Дідух. Ціль приїзду – подивитися на виконання проектів, які реалізовані за кошти Європейського Союзу.

Вона подивилася на роботу тролейбуса, який курсує маршрутом № 15, амбулаторії на МКР «Східний», соціального гуртожитку для переселенців та центрів підтримки сім`ї. Мірослава Дідух підкреслила, що Маріуполь з високою відповідальністью поставився до реалізації задумок та виковав усі заплановані роботи .

Координатор Представництва ЄС та працівники центру обговорили впровадження процедури медіації в маріупольських сім’ях. Директор Маріупольського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Надія Астаніна наголосила, що цей процес дуже ефективний тому соціальні працівники використовують таку практику і в школах.  

«Наша мета – надати не тільки матеріальну, а й психологічну допомогу. У нас є сім`ї, які опинилися у важкій життєвій ситуації, тому задача наших центрів – навчити сім`ї довіряти один одному та допомогти дітям соціалізуватися у суспільстві», - додала Надія Астаніна.​