Новини

Назад

Михайло Івченко взяв участь у обговоренні щодо розвитку демократичного суспільства

06 грудня 2019, 16:26
686
Суспільство

У Маріуполі відбулося засідання круглого столу на тему: «30 років демократії в Маріуполі: підсумки та перспективи». У дискусії взяли участь заступник міського голови Михайло Івченко та німецький політолог Тім Бохсе. Також на заході були присутні представники міжнародних організацій та спільноти міста.

Під час заходу порівняли розвиток України та Німеччини, Маріуполя та Лейпцига. Михайло Івченко розповів про перспективи розвитку Маріуполя та його демократичні принципи. Крім того, наголосив на прозорості, відкритості та доступності міста. Розповів про впровадження сучасних муніципальних сервісів.

«У Маріуполі проживає багато національностей. Місто завжди було толерантним і в цьому наша сила. Сьогодні головні принципи роботи маріупольського муніципалітету – підвищення рівня надання адмінпослуг. Також діючим демократичним інструментом взаємодії з маріупольцями є програма «Бюджет участі». Вона дає можливість містянам бути ініціаторами змін», - підкреслив заступник міського голови.

Організатором заходу виступила громадська організація «Архі-Місто» у співпраці з Центром громадянського суспільства «Друкарня» та за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.