Новини

Назад

Металурги підтримують економіку країни під час карантину

31 березня 2020, 16:00
406
Суспільство

Безперервний виробничий процес на життєво важливих для міста і країни маріупольських підприємствах Групи Метінвест триває завдяки щоденній праці металургів і ремонтників. Для захисту своїх героїв компанія реалізує комплекс заходів безпеки щодо запобігання поширенню вірусу COVID-19. Про це повідомляє департамент зі зв'язків з громадськістю в м.Маріуполь Групи Метінвест.

У кожному цеху і приміщенні проводиться посилене прибирання, дезінфекція, де особлива увага - поручням, ручкам і вимикачам. На сьогоднішній день на маріупольських активах є запас понад 150 тис. літрів препаратів для дезінфекції приміщень і автобусів. У місцях скупчення персоналу встановлені дезінфектори для рук. На ці цілі на підприємствах в запасі понад 3800 літрів діззасобів.

Щодня співробітники меткомбінатів імені Ілліча та «Азовсталь», підприємств «Метінвест-Промсервіс» і «Маріупольський ремонтно-механічний завод» забезпечуються додатковими засобами для особистого захисту.

Скорочено кількість контактів там, де це можливо. Для металургів забезпечений безпечний питний режим. Закрито всі столові в цехах і адміністративних приміщеннях. Натомість організована робота буфетів з одноразовими ланч-боксами, одночасним відвідуванням не більше 3-х чоловік і з обов'язковим дотриманням дистанції більше 1,5 метрів. Самопочуття працівників контролюється, і при найменшій підозрі на будь-яку вірусну інфекцію їх направляють до медиків.

«Наші співробітники, які продовжують працювати і забезпечувати безперебійне виробництво - справжні герої. Компанія вживає всіх необхідних заходів, щоб їх життя і здоров'я були захищені, - зазначив генеральний директор ММК імені Ілліча Тарас Шевченко. - У свою чергу працівники дотримуються гігієни і правил карантину, уважно стежать за новинами і розуміють, що особиста недбалість може дорого обійтися. Дякую трудовому колективу за щоденну працю і розуміння ситуації».