Новини

Назад

Мешканці Талаківки прийшли за вирішенням наболілих питань на виїзний прийом секретаря міської ради Степана Махсми (ФОТОРЕПОРТАЖ)

09 жовтня 2019, 16:34
512
Діяльність депутатського корпусу

Люди охоче розповідали представнику влади свої негаразди та чекали на допомогу. Окрім жителів Талаківки, на прийом приїхали і мешканці Гнутового. Просили за свою громаду й депутати Талаківської селищної ради.

Конкретний приклад: Одразу декілька людей прийшли з приводу відсутності опалювальних матеріалів. Бабусі нічим опалювати свою оселю. Вона скаржиться, що скоро зима, та просто може замерзнути.

Рішення: Степан Махсма зразу провів телефонну розмову з директором департаменту соціального захисту щодо цього випадку. Була досягнута домовленість, що пенсіонерці допоможуть зібрати необхідні документи та нададуть допомогу.

Окрім цього, багато скарг було на стан дорожнього полотна у Талаківці та у Гнутовому. За інформацією заявниці, вулиця Олімпійська в жахливому стані. Проїхати на автомобілі там просто неможливо. Питання буде опрацьовано разом з селищною владою та проконтрольовано.

Завідуюча дитячим садочком № 93 просила сприяння в покупці необхідних меблів. Обговорить цю можливість Степан Махсма з директоркою департаменту освіти.

«У селищі також гостро стоїть питання нестачі кадрів. Школи, садки, лікарні потребують нових спеціалістів. Разом з профільними фахівцями будемо шукати вихід з ситуації», - акцентував увагу Степан Махсма.