Новини

Назад

Маріупольську молодь навчать основам ведення бізнесу

13 березня 2020, 14:24
1037
Суспільство, Освіта, Анонси міських заходів

Вже відкрита реєстрація на участь в двомісячному інтенсивї з розвитку кар'єрних і бізнес навичок. Взяти участь в програмах «SkillsLab 2020: Шлях до успіху» і «SkillsLab 2020: Самозайнятість» можуть молоді люди у віці від 15 до 21 року. Організатори запрошують молодь Маріуполя, Бердянська, Мелітополя, а також учнів професійно-технічних навчальних закладів, які хочуть відкрити для себе нові горизонти. Реєстрація за посиланням відкрита до 8 квітня.

Освітній курс розрахований на два місяці і абсолютно безкоштовний. За цей час в двох групах пройдуть по вісім занять. Вони будуть організовані на різних локаціях, щоб зробити програму максимально інформативною і корисною для молоді. Учасникам розкажуть, як знайти роботу своєї мрії, успішно пройти співбесіду і навіть відкрити власну справу.

Організатором навчання виступає Рада жінок Донеччини за підтримки Маріупольської міської ради, Маріупольського Союзу Молоді, Фонду Розвитку Маріуполя і партнерів. В рамках «Програми ООН по відновленню і розвитку світу».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.