Новини

Назад

Маріупольський транспорт дезінфікують спецзасобами три рази в день

07 квітня 2020, 16:45
548
Транспорт

У Маріуполі муніципальний транспорт щодня проходить посилену санітарну обробку. Вона проводиться комплексно і три рази в день. Дані заходи дозволяють знизити ризик поширення інфекцій.

Перед виходом транспорт проходить повноцінну внутрісалонного обробку. Протягом дня працівники підприємства обробляють поручні, сидіння та скло трамваїв, тролейбусів і автобусів.

За словами начальника Маріупольського трамвайно-тролейбусного управління Віталія Донєва, співробітниками використовуються спеціальні дезінфікуючі засоби, безпечні для пасажирів і узгоджені з Держспоживслужбою.

Варто зазначити, що в зв'язку з посиленням карантинним заходів, з 9 квітня маріупольцям для пересування муніципальним транспортом необхідно надавати водію або кондуктору документ, що засвідчує особу та довідку, підписану відділом кадрів або уповноваженою особою, де буде вказано прізвище, ім'я та по батькові, найменування підприємства, посада та дату видачі. Більш детальна інформація про зміни в зв'язку з постановою Кабінету Міністрів України ТУТ.

Читайте также наши новости в Facebook и Telegram.