Новини

Назад

Маріупольський центр зайнятості провів ярмарок вакансій

20 листопада 2019, 16:58
747
Суспільство

У Маріупольському центрі зайнятості пройшов ярмарок вакансій для людей з інвалідністю. Його відвідали близько 300 шукачів роботи. Їм запропонували 250 вакансій від містоутворюючих підприємств. Також фахівці центру надали консультації з питань пошуку роботи та навчання за актуальними на ринку праці професіями.

Так, підприємства презентували свої вакансії, найбільш затребувані серед яких: слюсар-ремонтник, підсобний робітник, оператор комп’ютерного набору, машиніст екскаватора тощо. Соціальні партнери інформували учасників ярмарку про соціальний захист осіб з інвалідністю.

В рамках заходу фахівці центру зайнятості надавали консультації з питань працевлаштування, організації підприємницької діяльності, можливостей професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, у тому числі дистанційно та на онлайн-платформах, запису відеорезюме та з інших послуг. Рекрутери демонстрували шукачам роботи відеовакансії, Google мапу вакансій, розповідали про техніку пошуку роботи та допомагали у складанні експрес-резюме.

Захід пройшов в рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.