Новини

Назад

Маріупольський центр МСБ та ПДТУ підписали Меморандум про співпрацю

05 березня 2021, 13:36
767
Суспільство

Маріупольський центр підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу підписав Меморандум про співпрацю та партнерство з Приазовським державним технічним університетом. Практична реалізація положень полягає у наданні взаємної допомоги в організації та проведенні семінарів, конференцій, ділових зустрічей. Співробітництво спрямовано на спільну діяльність у сфері розвитку підприємництва в регіоні.

Документ підписали проректор з наукової роботи Ігор Ленцов і голова правління Центру підтримки та розвитку МСБ Ольга Пікула. Під час зустрічі присутні ознайомилися з науковими досягненнями ПДТУ. Для гостей університету провели екскурсію оновленими приміщеннями, які діють у рамках проєкту  USAID «Економічна підтримка Східної України» та «Стартап школи Sikorsky Challenge». Саме така співпраця надає змогу пропонувати місту технологічні стартапи та інноваційні проєкти.

Налагоджено плідну співпрацю з кафедрою економічної теорії та підприємництва з питань реалізації дуальної освіти для студентів, з метою надання Центром МСБ теоретичних та практичних навичок зі становлення та розвитку підприємництва.