Новини

Назад

Маріупольських школярів відзначили за проявлену відвагу

30 липня 2019, 12:22
674
Суспільство, Сесії міської ради

На сесії міськради видатних жителів Маріуполя відзначили почесними грамотами та грошовими сертифікатами. Серед них - школярі, які проявили сміливість і небайдужість.

«Ми відзначаємо маріупольців, які своєю щоденною працею допомагають суспільству. Рятуючи життя, вони дають надію на майбутнє. Радує, що серед них є діти, небайдужі до того, що відбувається. Вони - приклад для підростаючого покоління», - підкреслив секретар міської ради Степан Махсма.

Він подякував трьох учнів п'ятого класу школи №52. Микита Чесноков, Даніель Апостол і Андрій Микита допомогли поліції врятувати життя дівчинки. Ставши свідком злочину, вони відразу набрали «102» і повідомили про подію.

Також за порятунок життів подякували кращих працівників сфери охорони здоров'я. Серед них - лікар-хірург міської лікарні №1 Володимир Шарафан, завідувач дитячого реанімаційного відділення, лікар-анестезіолог дитячого МТМО Ігор Бражник та лікар-анестезіолог дитячого відділення інтенсивної терапії для дітей з інфекційною патологією міськлікарні №4 Віктор Шайда.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.