Новини

Назад

Маріупольських підприємців навчать реалізовувати продукцію через міжнародні інтернет-платформи

24 вересня 2019, 15:12
1090
Суспільство, Економіка

«E-trade Cхід: «Виробляй локально, продавай глобально!». Під такою назвою в Маріуполі стартує проект з підтримки малого та середнього бізнесу. Він націлений на допомогу підприємцям реалізовувати свою продукцію через міжнародні інтернет-платформи.

Ініціатива націлена на підтримку підприємців Донецької і Луганської областей. В рамках проекту відбудуться заходи для тих, хто тільки планує зайнятися бізнесом і тих, у кого вже є власна справа.

«Наші тренери проводитимуть мотиваційні презентації в коледжах і університетах. Вони розкажуть молодим людям про те, як почати свій бізнес. Для вже досвідчених підприємців будемо проводити практичні одноденні тренінги», - зазначив директор громадської організації «Український центр громадських ініціатив «Світло» Антон Плаксун.

Крім цього, учасники отримають різноманітні практичні послуги з предметної фотографії, просуванню товарів, копірайтингу англійською мовою.

Реалізується проект в рамках проекту USAID «Економічна підтримка Східної України». Всього в регіоні буде відібрано 250 підприємців, які і пройдуть навчання. Прийом заявок вже стартував.

Додаткова інформація оголошена на сайті і Facebook сторінці проекту:  www.etrade-skhid.org.ua, www.facebook.com/etrade.east

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.