Новини

Назад

Маріупольські вчителі німецької поділилися творчими аспектами викладання

24 листопада 2020, 11:12
425
Освіта

Маріупольські викладачі німецької мови долучилися до Міжрегіонального онлайн-мейкатону. На ньому вчителі поділилися власними напрацюваннями щодо розвитку творчих здібностей учнів. Крім того, участь у заході взяли вчителі селища Черкаське, Трускавця та Волновахи.

Серед спікерів були викладачки іноземної мови ОШ №68 Олена Темченко та ОШ №66 Марина Кривощокова.  Вони поділилися з колегами власним досвідом впровадження інтерактивних та ігрових технологій на уроках, розповіли про творчі аспекти при вивченні іноземної мови, ознайомили з онлайн-інструментами та медіа ресурсами для розвитоку творчих можливостей та комунікативних активностей учнів.

«Долучитися до проєкту та ділитися своїми педагогічними знахідками із колегами - додатковий імпульс для оновлення і розвитку системи освіти, якісного викладання німецької мови та сприяння міжрегіональним контактам. А позитивні враження від спілкування спонукатимуть до подальшого професійного зростання наших педагогів», - зазначила директор Методично-консалтингового центру Ірина Святченко.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.