Новини

Назад

Маріупольські студенти розробили інноваційні стартапи

08 грудня 2020, 11:25
713
Освіта, Економіка

Студенти Маріупольського державного університету розробили три стартапи: додаток для швидкого пошуку вигідних пропозицій товарів, доставку натуральної фермерської продукції, додаток із швидкого пошуку та покупки подарунків. Це вдалося зробити в рамках участі навчального закладу у пілотному проєкті «Підприємницький університет».

Даний проєкт реалізується стартап-інкубатором YEP спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації, Дія.Бізнес та Українським фондом стартапів. В його рамках в університетах запроваджується курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап проектами». Мета - розвиток підприємницької освіти та стартап руху в університетах України.

Маріупольські студенти представили власні ідеї експертам. Серед них, співзасновник і керуючий проєктом Shafa.ua Антон Єрмоленко, координатор Програми ООН із відновлення та розбудови миру на півдні Донецької області Євген Бурлак. Вони надали студентам практичні поради, поділилися власним професійним досвідом та вмотивували на майбутні досягнення.