Новини

Назад

Маріупольські школярі можуть розповісти про улюблені еко-місця та виграти призи

19 листопада 2020, 14:51
611
Суспільство, Освіта

У Маріуполі стартував конкурс «Екостежка моєї родини». Учасникам потрібно поділитися улюбленим місцем відпочинку на природі, розповівши про рослини та тварин в цій місцевості. Прийом заявок на конкурс триватиме до 3 грудня. Автори п'яти кращих робіт отримають подарунки. Головний приз - туристичний намет. Про це повідомляє прес-служба Групи Метінвест.

Конкурс «Екостежка моєї родини» реалізується громадською спілкою «Зелений центр Метінвест» спільно з комунальним закладом «Міський центр позашкільної роботи за місцем проживання» департаменту освіти Маріупольської міської ради.

До участі в конкурсі запрошуються школярі та вихованці позашкільних навчальних закладів «Зелений паросток» спільно з батьками. За умовами конкурсу школярі повинні намалювати карту сімейної екостежки на папері формату А3. На ній позначити маршрут до місця відпочинку сім'ї, яке може слугувати екологічним місцем-магнітом. Відзначити на карті тварин, комах, лікувальні трави та водойми, які там знаходяться та описати їх. Прикріпити на карту фото, зроблені в даному місці відпочинку. Необхідно написати історію сім'ї, пов'язану з екостежкою, розповівши чому саме це місце є улюбленим місцем відпочинку. Фото карти і розповідь розмістити на власній сторінці в Фейсбук або Інстаграм і відправити на розгляд журі.

Компетентне журі оцінить старання конкурсантів, виставить бали за акуратність оформлення карти, наявність на ній сімейних фото, позначки з описом особливостей місцевості та історію сім'ї. Додатковий бал буде нараховуватися за кожні п'ять лайків під постом в соціальних мережах.

За результатами оцінок п'ять авторів кращих робіт отримають подарунки від громадської спілки «Зелений центр Метінвест». Заявки з фотографіями карти і сімейною розповіддю приймаються на електронну пошту - [email protected] до 3 грудня. Телефон для довідок 098 219 28 33.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.