Новини

Назад

Маріупольські рятувальники ліквідували наслідки негоди

01 червня 2020, 11:39
617
Житлово-комунальне господарство

На вихідних у Маріуполі спостерігався сильний вітер і злива. Протягом двох діб, рятувальна аварійно - водолазна служба міської ради, усувала наслідки негоди.

Так, в суботу рятувальники виконали роботи щодо безаварійного пропуску зливових і дренажних вод на випусках в море та в гирлі річки Кальміус. Також, поривами штормового вітру зірвало металевий лист на покрівлі будинку по проспекту Нахімова, 105. На місце події виїхав аварійно - водолазний екіпаж. Рятувальники виконали аварійно відновлювальні роботи на покрівлі будинку, загроза жителям була усунена.

Також, в суботу надійшло повідомлення про те, що впало дерево по вулиці 9-ої Авіадивізії, 2. Техніки (рятувальники) розпиляли аварійне дерево і прибрали з пішохідного тротуару. Протягом двох днів, рятувальники прибирали аварійні дерева і гілки. Роботи проводились по вулиці Карпінського, Вавилова, Пилипа Орлика, проспекту Карпова. Всі ситуації, які надавали небезпеку жителям були оперативно усунені.

«Ми працюємо в штатному режимі. У період негоди намагаємося, як умога оперативніше усувати аварійні ситуації», - підкреслив начальник рятувальної аварійно-водолазної служби Олександр Татай.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.