Новини

Назад

Маріупольські рятувальники чистили дно русла річки Кальчик

12 лютого 2018, 12:15
1003
Житлово-комунальне господарство

Протягом минулого тижня рятувальна аварійно-водолазна служба міської ради продовжує активну роботу над усуненням аварійних ситуацій, патрулюють прибережну зону моря, а також надають допомогу співробітникам правоохоронних органів у проведенні процесуальних дій. Проводили тренінги, а також уроки для школярів.

Так, в ході патрулювання пішим ходом пошуково-рятувальні групи контролювали порядок на Лівобережному і Приморському пяжах.

У рамках підготовки до весняного сезону, аварійно-водолазна служба проводила комплекс заходів з очищення дна русла річки Кальчик від небезпечних предметів. Вилучено близько 0.4 м3 побутового сміття.

Проводили планові тренінги з особовим складом на тему: «Виконання робіт підвищеної небезпеки в замкнутих просторах і непридатною для дихання середовищі».

За зверненням Центральної райадміністрації, виконали знесення аварійного тополі, яке небезпечно нахилилося і загрожувало впасти на житлові будинки.

Згідно із затвердженим графіком у загальноосвітніх школах продовжують проводити тематичні бесіди щодо дотримання правил поведінки дітей на воді та на льоду. Тематичну лекцію прослухали 340 учнів.