Новини

Назад

Маріупольські підприємці дистанційно отримують інформацію щодо ведення бізнесу

06 квітня 2020, 11:01
431
Суспільство

Фахівці міського центру зайнятості провели  відеоконференціюзбізнесменами Маріуполя.Метою стало отриманнянещодавно зареєстрованими підприємцями необхідних знань, які дозволять їм самостійно обслуговувати свій бізнес.

Учасники відеоконференції отримали відповіді на питання щодо можливості отримання компенсації фактичних витрат роботодавцю на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування безробітних. Дізнались про компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування  зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб. Підприємці, які  планують використовувати найману працю, були проінформовані щодо термінів подання звітності та можливості стажування безробітних.

«Незважаючи на введення карантину та встановлення обмежувальних заходів, ми, за допомогою сучасних заходів комунікації, продовжуємо надавати послуги роботодавцям», - зазначили представники центру зайнятості.

Захід було проведено спільно з Громадською організацією «Фонд «Професійний розвиток Харкова» та за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ)  в рамках проєкту «Нова професія». 

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.