Новини

Назад

Маріупольські педагоги можуть взяти участь у конкурсі «Найкращі вчителі Приазов'я - 2020»

15 вересня 2020, 13:34
488
Освіта

Маріупольські педагоги можуть взяти участь у конкурсі «Найкращі вчителі Приазов'я - 2020». Прийом заявок триває до 18 вересня. Вчителям необхідно заповнити електронну анкету і підготувати відеопрезентацію. Про це повідомляє Група Метінвест.

У конкурсі можуть брати участь, як маріупольські практикуючі педагоги, так і педагоги з прилеглих населених пунктів. Для цього необхідно заповнити електронну анкету за посиланням. До неї необхідно прикріпити відео про себе. Формат відеопрезентації вільний. У ній потрібно цікаво розповісти про свою роботу, про її актуальність для освітнього середовища.

У цьому сезоні у конкурсі з'явилася нова номінація - «Шана». У ній оцінюється робота вчителя адміністрацією школи, батьківськими комітетами та учнівськими спільнотами. Для цього необхідно до 11 вересня заповнити електронну форму.

Оцінювати конкурсантів буде всеукраїнське журі. ТОП-50 кращих вчителів будуть оголошені 18 вересня, ТОП-10 - 25 вересня.

Четверо фіналістів конкурсу «Найкращі вчителі Приазов'я - 2020» отримають заохочувальні призи, а переможець - сертифікат на туристичну поїздку від Групи Метінвест. Ім'я кращого з кращих педагогів стане відомо на урочистій церемонії нагородження 1 жовтня.

Ознайомитися з положенням конкурсу і деталями участі в ньому можна ТУТ і по телефону: 096-149-02-30.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.