Новини

Назад

Маріупольські ліцеїсти перевели «Майстра і Маргариту» на німецьку

07 лютого 2020, 11:27
375
Суспільство, Освіта

Учні Маріупольського міського ліцею взяли участь у тренувальних зборах з німецької мови. Вони пройшли в Святогорську. За результатами відбору діти можуть стати представниками області на 4 етапі Всеукраїнської олімпіади.

Всього для участі були відібрані 18 дітей з Донецької області, 14 з них - маріупольці. Крім тренувань окремих видів мовної діяльності і виснажливих контрольних робіт старшокласники насичено проводили час. Навіть поставили імпровізовану театральну постановку на німецькій за мотивами роману М. Булгакова «Майстер і Маргарита».

«Щовечора діти грали в настільні ігри, влаштовували вечори гумору та кіно-вечірки. Звичайно, все на німецькій мові. Кульмінацією стала театральна імпровізація, яку учні підготували буквально за один вечір», - зазначила викладач ліцею Людмила Токій.

Вже на наступному тижні стануть відомі імена фіналістів. Варто відзначити, в минулому році учениця Маріупольського міського ліцею Анастасія Куляні завоювала 1 місце на Всеукраїнській предметній олімпіаді з німецької. Дівчина стала володаркою президентської стипендії.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.