Новини

Назад

Маріупольські боксери взяли «золото» і «срібло» на 52-му Меморіалі Макара Мазая

28 вересня 2020, 16:47
884
Спорт

У Маріуполі завершився 52-й Меморіал Макара Мазая в рамках чемпіонату України з боксу серед чоловіків. Його учасниками стали понад 100 боксерів з 17 областей та Києва. У ході змагань міському голові Вадиму Бойченко вручили подяку від Федерації боксу Маріуполя «За вагомий внесок у організацію змагань». У свою чергу, за підсумками фінальних боїв, мер вручив медалі та кубки переможцям.

«Меморіал Макара Мазая - значуща для Маріуполя подія. Щороку наше місто об'єднує спортсменів з усієї України. Міць та мотивація боксерів надихають на досягнення цілей. Такі змагання допомагають відроджувати спортивну славу Маріуполя. Важливо, щоб наша молодь знаходила в спорті приклади та сили йти далі, дивлячись проблем в очі»,

- зазначив Вадим Бойченко.

Упродовж тижня розіграли комплекти з 32 нагород. Команда Донецької області, яка отримала одну золоту медаль і одну срібну, посіла третє місце. Обидві нагороди на рахунку маріупольських боксерів. «Золото» - у Дмитра Рибалко, а «срібло» - у Ростислава Білостоцького. Перше місце в загальному медальному заліку посіла команда Київської області з п'ятьма медалями в активі. Друге місце - в активі представників Чернігівської області. Кращим боксером першості став боксер з Херсонської області, переможець Кубка України 2020 року - Максим Галінічев.

Почесним гостем став і засновник меморіалу Макара Мазая, президент національної ліги професійного боксу Михайло Зав'ялов. Він відзначив високий рівень проведення змагань та подякував муніципалітету за розвиток маріупольського боксу.

Цього року Кубок України з боксу серед чоловіків став першим всеукраїнським боксерським стартом після тривалої перерви, пов'язаної з карантином. Турнір пройшов без глядачів, з обмеженою кількістю присутніх.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.