Новини

Назад

Маріупольські боксери привезли чотири золота з європейського турне

28 січня 2020, 10:36
551
Спорт

У польському Жечеві пройшов міжнародний боксерський турнір. У ньому взяли участь команди з Польщі, Словаччини, Угорщини та України. Маріупольські спортсмени Руслан Лунєв і Микита Крапівін поповнили скарбничку збірної двома золотими медалями.

Наступні бої пройшли в Угорщині. На міжнародному турнірі XIXO - 2020 маріупольці також не залишили суперникам шансів на перемогу і зійшли на найвищу сходинку п'єдесталу. У змаганнях взяли участь 110 боксерів з Угорщини, Чехії, Польщі та України.

Маріупольські спортсмени - вихованці КДЮСШ «Атлетик». В Угорщині провели по два переможні поєдинки. Так, Руслан Лунєв першу перемогу здобув технічним нокаутом над боксером з Угорщини. У фіналі одноголосним рішенням суддів переміг боксера з Польщі. За словами тренера спортсмена Антона Коссе, дані результати показові як для міста, так і для всієї країни.

«Рішенням журі змагань, команда України була визнана кращою і була нагороджена спеціальним кубком. Це говорить про високу професійну підготовку наших спортсменів, за якою стоїть наполеглива і щоденна робота», - зазначив він.

Микита Крапівін перший бій виграв нокаутом у боксера з Угорщини, а в фіналі здобув перемогу над боксером з Ужгорода. Тренує спортсмена Геннадій Горбачов.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.