Новини

Назад

Маріупольські «леви» провели матч з сумськими баскетболістами

19 лютого 2020, 10:00
414
Спорт

В рамках регулярного чемпіонату Вищої ліги, баскетбольний клуб «Маріуполь» провів два матчі з сумським «СумДУ». За підсумками, наші спортсмени не змогли здолати суперника.

У першому поєдинку у наших баскетболістів були реальні шанси на позитивний результат. Переможець визначився лише в кінці. Зробивши кілька необов'язкових втрат на останніх хвилинах, маріупольські баскетболісти втратили ініціативу і поступилися з різницею в сім очок. Друга зустріч також не принесла перемоги маріупольцям. Гра закінчилася з рахунком - 73:96.

Найрезультативнішим гравцем БК «Маріуполь» в обох поєдинках став захисник Микита Бібіков. Він приніс команді, в цілому, 46 балів. Крім того, в першому матчі з сумським колективом, був близький до тріпл-даблу президент «левів» Олександр Скутельник. Він зібрав колекцію з 12 очок, 9 підбирань і 8 результативних передач.

Наступні зустрічі в регулярному чемпіонаті Вищої ліги маріупольські баскетболісти проведуть 22 і 23 лютого. Вони зіграють на виїзді з миколаївським «Ніко-Баскет».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.