Новини

Назад

Маріупольська викладачка стала лауреатом конкурсу «Учитель року – 2020»

29 січня 2020, 13:39
1032
Освіта

Вчителька української мови та зарубіжної літератури Юлія Дозорова стала лауреатом регіонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020». Вона посіла третє місце в номінації «Зарубіжна література». Нагородження відбулося у Краматорську.

Юлія Дозорова працює в школі четвертий рік. Проте вона вже зарекомендувала себе, як активна та перспективна викладачка. Молода вчителька розповідає - вирішила взяти участь у конкурсі, щоб спробувати свої сили та отримати новий досвід.

Під час конкурсу требу було пройти професійне тестування, скласти технологічну карту уроку та провести відкрите заняття. Конкуренція на конкурсі була велика. Всього за перемогу змагалися 24 учителі з усієї Донецької області. Проте Юлія Дозорова змогла стати однією з кращих.

«Я дуже багато готувалася, працювала над собою. Думаю, що старанність і завзятість допомогли мені дійти до фіналу», - розповідає викладачка.

Зазначимо, що Маріупольська спеціалізована школа №46 є навчальним закладом з поглибленим вивченням новогрецької мови. Вона знаходиться у селищі Старий Крим.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.