Новини

Назад

Маріупольська вчителька може стати першою за версією Global Teacher Prize Ukraine

25 вересня 2019, 17:14
1116
Освіта

Відкрито онлайн голосування за кращого вчителя України за версією Global Teacher Prize Ukraine. Нагадаємо, маріупольська вчителька Тетяна Рудас увійшла в ТОП-10 кращих вчителів України. Переможець стане відомий 5 жовтня і отримає 250 тис гривень, поїздку в Дубай на Global Education & Skills Forum в березні 2020 року і цінні призи.

Тетяна Рудас учитель економіки, музичного мистецтва та основ здоров'я маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 37. Більшість дітей в її школі з сімей в складних життєвих обставинах, тому вона знайшла свій підхід, який назвала «терапія любов'ю». На вихідних вона разом з дітьми варила борщ, пекла пиріжки і грала в ігри. Через кілька років діти з «найважчого» класу стали згуртованим колективом. Учні цієї вчительки не беруть участі в олімпіадах, але у них є свої великі досягнення - вони набувають навичок: розмовляти, читати, писати, обслуговувати себе в побуті.

Global Teacher Prize Ukraine - це щорічна національна премія, місія якої підкреслити важливість педагогів в Україні. Згідно конкурсу, на першому етапі вчителі увійшли в ТОП-50. Після Skype-співбесіди і написання есе визначили ТОП-10. В рамках конкурсу організована яскрава культурна програма, проходять тренінги та дружні зустрічі.

Голосування проходить за посиланням: https://tsn.ua/special-projects/GTPU-2019-voting/ .

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.