Новини

Назад

Маріупольська молодь навчалася медіаграмотності

08 серпня 2019, 15:33
750
Освіта

У Маріупольському технічному ліцеї стартував відкритий онлайн-курс з медіаграмотності “Very Verified! A Course on Media Literacy”. Проект релізовано завдяки фінансовій підтримці  Посольства США в Україні в рамках проекту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність».

Курс побудований з урахуванням останніх тенденцій в онлайн-освіті: мобільному (mobile learning), мікро- (microlearning) та змішаному навчанні (blended learning).

Одним із фасилітаторів пілотування онлайн-курсу стала вчитель-методист англійської мови вищої кваліфікаційної категорії Маріупольського технічного ліцею Ірина Целиковська. Учні технічного ліцею, представники громади та педагогічної спільноти Маріуполя здобули практичні навички виявлення дезінформації та пропаганди, уникнення емоційних маніпуляцій, розуміння складності інформаційної системи та ролі окремих її користувачів.

«Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність» впроваджується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у партнерстві із Посольством США в Україні, МОН України та освітньої студії EdEra.

Читайте также наши новости в Facebook и Telegram.