Новини

Назад

Маріуполець набрав найвищій бал за результатами ЗНО

31 липня 2020, 11:21
872
Освіта

Ще шість найвищих балів зареєстровано у Донецькій області за результатами ЗНО - з хімії, англійської мови, історії України та біології. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко. Серед тих, хто отримав 200 балів – є маріуполець Жора Папонян. Він здавав ЗНО з англійської мови.

Хлопець - випускник комунального закладу «Маріупольський міський ліцей Маріупольської міської ради Донецької області». Його вчитель англійської - Андрій Голютяк.

Тестування  відбулись із дотриманням усіх правил безпеки та із застосуванням протиепідеміологічних засобів. Учасники могли скласти тести з чотирьох навчальних предметів, серед яких два обов'язкові: українська мова і література та історія України чи математика, а два на вибір. Для вибору були запропоновані: біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови. Найпопулярнішими навчальними предметами стали українська мова і література, історія України та математика. Також цьогоріч учасники активно обирали географію, англійську мову та біологію.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.