Новини

Назад

Маріупольцям пропонують надати пропозиції, щодо організації простору в районі площі Свободи

14 січня 2020, 14:34
1235
Оголошення

Управління містобудування і архітектури Маріупольської міської ради інформує про початок громадських слухань на розробка містобудівної документації «Детальний план території в районі площі Свободи та вул. Годовикова Центрального району м. Маріуполя». Він розроблявся з метою організації сучасного архітектурного, урбаністичного громадського простору.

Створення загальної концепції об’ємно-планувального рішення проектованої території, деталізації і уточнення містобудівних умов та обмежень її використання; визначення обсягів інженерної підготовки території, упорядкування інженерно-транспортної інфраструктури та інженерного забезпечення території; уточнення схеми транспортного та пішохідного руху; охорони та поліпшення стану навколишнього середовища, упорядкування зелених зон.

Пропозиції та зауваження приймаються головним управлінням містобудування і архітектури Маріупольської міської ради письмово протягом 30 календарних днів з моменту опублікування оголошення за адресою: м. Маріуполь, вул. Італійська, 90 в будівлі головного управління містобудування і архітектури ММР та на електрону адресу: [email protected].

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.