Новини

Назад

Маріупольцям необхідно терміново змінити постачальника газу

22 жовтня 2021, 12:20
2764
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Жителям міста, які ще не переуклали договір з новим постачальником газу, необхідно це терміново зробити. В іншому випадку, абонентам доведеться платити за газ в п‘ять разів більше. Про це заявив перший заступник міського голови Михайло Когут.

Він нагадав, що з 1 липня «Азовгаз» припинив свою господарську діяльність в частині постачання природного газу. Тимчасово постачання природного газу перейшло до «Постачальника останньої надії» (ПОН) - НАК «Нафтогаз України». Маріупольцям необхідно було до початку вересня обрати нового постачальника газу.

«Нажаль, близько 30 тисяч жителів не зробили цього. Якщо вони зараз не переукладуть договір, то їм буде встановлена ціна – близько 36 тисяч грн за 1 тисячу кубів», - наголосив перший заступник.

Михайло Когут акцентував увагу на тому, що є три компанії, які пропонують поставляти газ населенню. Маріупольці можуть переукласти договір з будь-якою з них. Їх ціна релевантна тій, за якою закупає газ «Тепломережа». Це близько 7 тисяч грн за 1 тисячу кубів.

Укласти договір з постачальником газу можна на сайті постачальника (Нафтогаз, Yasno,Маргаз). А також за адресами:

  • «Нафтогаз України» - пр. Миру, 45 (центральний офіс), в офісах керуючих компаній, які обслуговують житловий фонд (УК «Східна», «Приморська», «Житло «Центр», «Азовжитлокомплекс»), в КСН «Черьомушки», «Мультицентр» (Лівобережний район), у всіх відділеннях ПУМБ, Ощад та Приват банків;
  • Донецькі енергетичні послуги «Yasno» - бул. Шевченко, 62 (центральний офіс), пр. Металургів, 227 (офіс), «Мультицентр» (Лівобережний район);
  • «Маргаз» - вул. Миколаївська, 16 (центральний офіс), вул. Кронштадська, 11.