Новини

Назад

Маріупольців запрошують приєднатися до марафону «7 днів спорту»

22 січня 2021, 14:00
1537
Спорт

28 січня у Маріуполі стартує спортивний марафон «7 днів спорту». Маріупольська спілка молоді запрошує взяти в ньому участь всіх, хто любить рух, спорт і активне життя.

«Ми вирішили організувати марафон та зібрати на нього якомога більше учасників, які будуть підтримувати та мотивувати один одного. Ми також будемо підтримувати мотивацію учасників постами, стікерами та призами», - розповідають організатори.

Троє учасників, які дійдуть до кінця отримають подарунки - спортивний рюкзак, бездротові навушники та фітнес-браслет.

Умови марафону:

До 27 січня зареєструватися в анкеті за посиланням: https://forms.gle

З 28 січня до 3 лютого кожен день займатися мінімум по півгодини будь-яким улюбленим видом спорту (для любителів бігу або спортивної ходьби умова - пройдені 5 км).

В якості контролю кожен день надсилати підтвердження - скріншот або фото фітнес-браслета або фітнес-трекера з телефону в telegram організаторів, а також своє фото в процесі тренування ( можна селфі). Найкращі фото будуть публікувати на сторінці Маріупольської спілки молоді.

Троє переможців будуть рандомно визначені 5-го лютого та отримають призи. 50 осіб, які першими зареєструвалися та пройшли весь марафон, отримають сертифікатами учасника, а всі учасники отримають Е-медалі.

За власним бажанням учасники можуть написати розповідь про тренування у соцмережі або зробити сторіс.

Проєкт реалізується громадською організацією «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки програми Active Citizens – British Council. Інформаційні партнери: Рада жінок Донеччини та Маріупольська Молодіжна Рада/ Mariupol Youth Council.