Новини

Назад

Маріупольців запрошують на фестиваль «У дружби немає породи»

07 серпня 2019, 14:00
1552
Анонси міських заходів, Громадський бюджет

17 серпня в Маріуполі пройде фестиваль «У дружби немає породи». Він включає у себе фотоконкурс домашніх котів та парад безпородних собак на кубок «Моя ДворНяшка». До участі у заході запрошуються власники безпородних собак. Місце фестивалю – Міський сад, з 17:00 до 20:00.

Починаючи з 2016 року цей фестиваль проводить ГО «ВОЗМ» до Всесвітнього Дня захисту безпритульних тварин. Цього разу він пройде за підтримки програми «Громадський бюджет».

«Мета заходу - сприяння популяризації ідеї брати безпородних тварин в якості домашніх улюбленців. Організатори сподіваються, що фестиваль допоможе привернути увагу до проблеми безпритульних тварин  та необхідності відповідально ставитись до домашніх улюбленців», - розповіла в.о. головного спеціаліста відділу культурно-мистецьких проектів та аналітичної роботи міськради Аліна Козицька.

Під час фестивалю гості зможуть подивитися на безпородних собак, взяти участь в голосуванні за переможців параду та фотоконкурсу котів. Також пройдуть дитячі конкурси, майстер-класи, розважальні заходи для дітей, аквагрим.

Для власників безпородних кішок та котів пройде окремий конкурс. Його поділено на два етапи - онлайн конкурс та відкрите голосування. Щоб прийняти у ньому участь, необхідно до 11 серпня надіслати на поштову скриньку [email protected] кращі фото з невеликою історією про те, як ви знайшли своїх улюбленців (у листі вкажіть контактний телефон для зв'язку). Голосування пройде з 12 по 16 серпня на офіційному сайті Маріупольської міської ради.

Ділі буде обрано 10 світлин котів та кішок, їх роздрукують та представлять під час фестивалю 17 серпня. На місці маріупольці оберуть фото переможця і пухнастику передадуть приємний подарунок.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.