Новини

Назад

Маріупольців запрошують на бізнес-семінар із закупівель в «ProZorro»

27 листопада 2018, 09:12
1044
Анонси міських заходів, Економіка

Захід пройде в новому форматі за підтримки Маріупольської міської ради. Бізнес-семінар відбудеться 29 листопада у вільному просторі «Halabuda» (вул. Архітектора Нільсена, 60). Реєстрація з 11.30. Початок виступів о 12:00. Вхід вільний.

Семінар буде цікавий активним постачальникам, фахівцям із закупівель, підприємцям і керівникам бізнесу. У програмі заходу присутні розглянуть успішні кейси захисту закупівель, зміни в роботі контролюючих органів, новий функціонал системи ProZorro, а також нормативні нововведення 2018 року і чого чекати в 2019.

Спікерами заходу виступлять куратор впровадження системи електронних державних закупівель ProZorro в Дніпропетровській області Денис Селін, експерт по ProZorro Денис Баранец і юрист юридичної компанії «Правое дело» Олександр Нікітенков.

Крім того, представники бізнесу разом зі спікерами на прикладі компаній Маріуполя розберуть варіанти дій при різних порушеннях в державних закупівлях. Сформують найбільш оптимальні стратегії реагування. Приклади проблемних ситуацій учасник може описати в електронній формі: http://bit.ly/2PKYZP0.

Зареєструватися і поділитися кейсами закупівель можна за посиланням: http://bit.ly/2PKYZP0 або по телефону: (056) 717-07-04.