Новини

Назад

Маріупольці стали призерами Чемпіонату України з кікбоксингу

07 лютого 2019, 10:21
809
Спорт

Тринадцять маріупольських спортсменів взяли участь у Чемпіонаті України з кікбоксингу серед школярів та студентів. У «скарбничці» маріупольців п'ять золотих, дві срібних та вісім бронзових медалей. Змагання проходили в Чернігові.

У Чемпіонаті взяли 650 спортсменів серед школярів і понад 100 серед студентів. Маріупольським спортсменам з КДЮСШ «Лідер» довелося докласти всіх зусиль для того щоб здобути перемогу в своїх боях.

Данило Малай в своєму бою програвав перший раунд, другий раунд теж почав невдало, але він зібрався і за 30 секунд до кінця другого раунду показав відмінний бій, заробив стільки балів, що судді віддали перемогу йому і в підсумку завоював бронзову медаль. Микита Марікуца виступав в двох розділах кікбоксингу: лайт-контакт та кік-лайт, провів по три поєдинки в кожному розділі і завоював дві бронзові медалі.

Серед студентів Уляна Міщенко стала кращою, завоювавши золото. Також золоті медалі привезли Михайло Фомін і Микола Гривко. Артем Марченко завоював срібну медаль, а Олександр Шпак привіз бронзу.

За підсумками змагань, збірна команда Донецької області завоювала перше командне місце на Чемпіонаті України серед школярів та друге місце на Чемпіонаті України серед студентів.