Новини

Назад

Маріупольці можуть випробувати свої сили у спортивному марафоні

26 січня 2021, 14:47
680
Спорт

Маріупольська спілка молоді запрошує взяти участь у спортивному марафоні «7 днів спорту». Початок 28 січня. Учать за реєстрацією - https://docs.google.com. Троє учасників, які дійдуть до кінця отримають подарунки - спортивний рюкзак, бездротові навушники та фітнес-браслет.

Проєкт реалізується за підтримки програми Active Citizens – British Council. Інформаційні партнери: Рада жінок Донеччини та Маріупольська Молодіжна Рада.

За умовами марафону необхідно з 28 січня до 3 лютого кожен день займатися мінімум по півгодини будь-яким видом спорту (для любителів бігу або спортивної ходьби умова - пройдені 5 км).

В якості контролю кожен день учасники мають надсилати підтвердження - скріншот або фото фітнес-браслета або фітнес-трекера з телефону в telegram організаторів, а також своє фото в процесі тренування ( можна селфі). Найкращі фото будуть публікувати на сторінці Маріупольської спілки молоді.

Троє переможців будуть рандомно визначені 5-го лютого та отримають призи. 50 осіб, які першими зареєструвалися та пройшли весь марафон, отримають сертифікатами учасника, а всі учасники отримають Е-медалі.