Новини

Назад

Маріупольці можуть різноманітно провести святковий вікенд

21 грудня 2019, 16:11
858
Суспільство, Культура

У Маріуполі підготовка до Новорічних свят ведеться у всіх палацах культури. Так, маріупольців чекають дитячі спектаклі, театралізовані вистави та новорічні вікторини.

У міських бібліотеках пройдуть тематичні майстер-класи. На них всі бажаючі зможуть долучитися до виготовлення «зелених красунь» і новорічних іграшок. Участь за попереднім записом.

За словами директора департаменту культурно-громадського розвитку Діани Трими, вперше в маріупольському музеї пройде новорічний калейдоскоп.

«За попереднім записом маріупольці зможуть стати учасниками новорічної екскурсії, де розкажуть про історичні традиції святкування Нового року в Маріуполі і регіоні. І ще безліч цікавих подій. З програмою заходів можна буде ознайомитися на сайтах палаців культури», - зазначила Діана трима.

Також одним з яскравих подій грудня стане фінал фестивалю для літніх людей «Модники і Модниці». У міських палацах культури вже пройшли відбіркові тури. На них учасники представили свої творчі таланти. Фінал конкурсу пройде 24 грудня о Маріупольської камерній філармонії.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.