Новини

Назад

Маріупольці можуть отримати довідку з реєстрації місця проживання онлайн

02 квітня 2020, 12:33
4615
Суспільство

Для отримання довідок, що стосуються реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання, маріупольці можуть звернутися на портал адміністративних послуг IGOV (при наявності ЕЦП) або на електронну адресу ЦНАП [email protected]

  • для отримання довідки про зареєстроване місце проживання, в тому числі довідки форми 13, до заяви (у вільній формі) необхідно додати сканкопію оригіналу паспорта громадянина України; при втраті паспорта сканкопію інших документів, що підтверджують особу.
  • для отримання довідки про реєстрацію місця проживання мами / батька / опікуна разом з дітьми, до заяви (у вільній формі) необхідно додати сканкопію оригіналів паспорта ГУ (матері / батька / опікуна) і свідоцтв про народження (паспорта) дітей. Якщо дитина перебуває під опікою, то сканкопію рішення колегії виконкому районної адміністрації про призначення опікуна.
  • для отримання довідки про зареєстрованих осіб за однією адресою, в тому числі відсутність малолітніх / неповнолітніх дітей, до заяви (у вільній формі) додається сканкопія паспорту власника житла та документа, що підтверджує право власності (договір купівлі-продажу, свідоцтва про право власності і т. п.) і виписка з державного реєстру нерухомого майна про зареєстроване право власності.

Варто відзначити, до заяви необхідно додати сканкопію оригіналів документів. Термін надання довідок до 3 робочих днів. Довідки направляються на електронну пошту заявника.

Для отримання оригіналу довідки, ви можете звернути особисто або за дорученням, за наявності всіх оригіналів необхідних документів за адресами ЦНАП:

  • просп. Миру, 107,
  • вул. Українського козацтва, 51 (соціальний офіс "Мультицентр")

Отримати адміністративну послуг "Реєстрація / зняття з реєстрації місця проживання", в разі крайньої необхідності, ви можете за попереднім записом через Вайбер, по телефону 095 106 12 37.

Заходи реалізуються на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавирусной хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 № 530-IX постанови КМУ від 11.03.2020 № 211 зі змінами та згідно розпорядженням міського голови. Маріуполь від 18.03.2020 № 77р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 10.03.2020 № 62р« Про створення тимчасової міської протиепідемічної комісії щодо попередження заносу і поширення випадків гострої респіраторної хвороби, викликаної коронавируса 201-nCoV »було скасовано особисті прийоми громадян, в зв'язку з чим працівників ЦНАП м. Маріуполь по всіх локаціях переведені на дистанційно режим роботи.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.