Новини

Назад

Маріупольці лідирують на чемпіонатах з кікбоксингу та спортивної гімнастики

02 квітня 2021, 09:00
533
Спорт

Маріупольці беруть активну участь в різних спортивних чемпіонатах місцевого та всеукраїнського рівня. На цьому тижні наші спортсмени посіли призові місця на чемпіонаті України з кікбоксингу і міських змаганнях зі спортивної гімнастики. Також ЖФК «Маріуполь» зустрілася з ЖФК «Ладомир», в рамках чемпіонату України з футболу серед жіночих команд вищої ліги.

Так, змагання з кікбоксингу серед дорослих спортсменів проходили в Одесі. Виступивши в складі збірної команди Донецької області, маріупольці посіли перші місця. Уляна Міщенко завоювала золото в рангової дисципліни К-1, Михайло Будико зайняв 2 місце в розділі кік лайт, 3 місце в розділі лайт контакт і 3 місце в розділі пойнт файтинг, тренуються спортсмени під керівництвом тренера Осипова Руслана. Володимир Орлов зайняв 2 і 3 е місце в кік лайт і пойт файтинг відповідно.

Міський чемпіонат «Олімпійські надії» проводився в СК "Спартак". Учасницями стали більше 30 дівчаток 2005 року народження і молодше. Кращими в своїх категоріях стали: Вікторія Бондарева, Карина Уралова, Марія Коряченко, Василиса Онищенко, Анастасія Теріна, Єлизавета Кожухова, Софія Захарова, Єлизавета Медейшіс, Кіра Забун, Христина Георгієва, Поліна Венедиктова.

В рамках чемпіонату України з футболу серед жіночих команд вищої ліги ЖФК "Маріуполь" зустрілися з ЖФК "Ладомир" в місті Володимир-Волинський. Гра завершилася з рахунком 0:1. Наступний матч відбудеться в Маріцполе, 3 квітня на стадіоні «Західний» проти команди «Карпати» (м.Львів).