Новини

Назад

Маріупольці дякували Ксенії Суховій за вирішення їх проблем

12 жовтня 2017, 14:44
698
Суспільство

На особистому прийомі заступника міського голови Ксенії Сухової жителі міста зверталися з питаннями медичного обслуговування, перерахування пенсій, упорядкування прибудинкових територій та оформлення субсидій. Ті, хто вже звертався за допомогою до заступника міського голови, дякували за її небайдуже відношення та оперативне вирішення проблем.

Жителька Кальміуського району прийшла з питаннями щодо оформлення субсидії та з проханням допомогти з придбанням твердого палива.

Всі нюанси та про процедуру збору документів розповів директор департаменту соціального захисту Андрій Ремпель. Він зауважив, що задля отримання субсидії необхідно звернутися до управління соціального захисту, а для придбання твердого палива – до райадміністрації.

Ксенія Сухова підкреслила, що міська влада шукає можливості допомоги з пічним опаленням: «Наразі можна отримати два куби дрів або матеріальну допомогу. Ми розуміємо, що ціни дуже високі, тому шукаємо можливості фінансування з міського бюджету», - підкреслила Ксенія Сухова.

Всі питання взяті на контроль заступника міського голови Ксенії Сухової, а профільним спеціалістам надані відповідні вказівки.