Новини

Назад

Маріуполь обрав свою «Різдвяну зіроньку»

05 січня 2018, 13:19
685
Суспільство

Сьогодні в Маріуполі підбили підсумки конкурсу міськради на краще дитяче фото «Різдвяна зіронька».  Більшість містян підтримали маленького вихованця дитячого будинку «Сонечко» - п’ятирічного Олександра. Новорічні свята подарували хлопчику віру у диво та купу сюрпризів.

На конкурс «Різдвяна зіронька» надіслали більш 50 фото дітей віком до 10 років. Усі фотографії були красивими, святковими, деякі з них супроводжувалися зворушливими історіями. Одна з них – про хлопчика Олександра. Його фото зі святкового концерту, присвяченого Дню Святого Миколая, надіслала небайдужа громадська діячка, адже його батьки навряд чи це зроблять.

На голосування маріупольців було відібрано фото 10 фіналістів. Більшість підтримала Олександра. До трійки переможців також увійшли маленький Андрюша та чарівна Аліна.  

Однак фото фіналістів організаторів дуже вразили, тому подарунки отримають усі конкурсанти, які увійшли у ТОП-10.  До речі, конкурсанти вже почали приходити за подарунками. Діти щиро радіють сюрпризам.

Слідкуйте за новинами офіційної сторінки Маріупольської міської ради на фейсбуці, адже попереду на вас чекає ще більше конкурсів та вікторин.