Новини

Назад

Маріуполь - лідер в області з надання адмінпослуг

24 грудня 2020, 14:35
1235
Суспільство

Маріуполь перший в Донецькій області за кількістю видів адміністративних послуг. Другим містом став Дружківка, а третім - Слов'янськ. Про це повідомили під час засідання колегії Донецької обласної адміністрації.

В даний момент ЦНАПи Маріуполя надають 470 видів послуг, серед них - 336 адміністративні. Жителі можуть отримати адміністративні та комунальні послуги, оформити субсидію, зареєструвати бізнес, оформити статус одержувача соціальних виплат, вирішити земельні питання, отримати дозвільні документи, зареєструвати місце проживання та навіть провести церемонію одруження.

«Робота центрів дозволяє не тільки спростити надання різного роду послуг жителям, але і забезпечує прозорість роботи муніципалітету. Крім того, центри створюють сервіси для надання послуг людям з інвалідністю, а також в режимі онлайн», - зазначив заступник міського голови Михайло Івченко.

Варто відзначити, в Маріуполі працює три Центри надання адміністративних послуг. Один з них - разом з Регіональним центром МВС. Другий - соціальний офіс, який є найбільшим в Україні.