Новини

Назад

Маріуполь - Карпати - 3: 0. Львівський розгром

14 серпня 2017, 09:00
825
Суспільство, Спорт

«Маріуполь» без розкачки почав поєдинок проти «Карпат». Незважаючи на спеку, приазовці з перших хвилин взяли високий темп. І гості до такої гри виявилися не готові. Маріупольський квартет атакуючих гравців Чурко - Кожанов - Болбат - Фомін за підтримки центральних півзахисників (Мишнева і Кольцова) і крайніх захисників (Кірюханцева і Непляха) просто зім'яли оборонні порядки львів'ян - захисники «Карпат» елементарно не встигали за швидкісними Приазовці. На 10-й хвилині підопічні Олександра Севідова відкрили рахунок. Болбат після передачі Кожанова зряче навісив і Чурко, незважаючи на опір захисника, головою послав м'яч точно в кут. Про це повідомляє прес-центр ФК «Маріуполь».

Відкривши рахунок, господарі продовжували домінувати і досить оперативно послали «Карпати» в глибокий нокаут. На 18-й хвилині Чурко в черговий раз увірвався в штрафну справа і виконав навіс - Лебеденко головою переправив м'яч у власні ворота. Через три хвилини Яворський майстерно довгою передачею вивів Фоміна практично один на один з голкіпером - Руслана в штрафний руками поклав на газон Кортеджано. Пенальті? Ні, Бойко «нагородив» нападника «гірчичником» за симуляцію.

В кінці тайму гості трохи прийшли до тями і навіть створили момент біля воріт «Маріуполя» - Худжамов відбив удар Нестерова з трьох метрів!

Після перерви приазовці віддали супернику ініціативу, переключившись на контратакуючу гру. Благо швидкісних гравців в обоймі Олександра Севідова вдосталь. І такий хід себе виправдав. Львів'яни, отримавши м'яч, пару трійку раз реально загрожували воротам Худжамова. Але Рустам в цей вечір був дуже надійний. Голкіпер «Маріуполя» блискуче впорався з двома неприємними ударами Худоб'яка, а також впорався з ударом Аркеса головою.

А ось контрвипади «синьо-помаранчевих» були куди гостріше. Двічі Роман Юрійович Підківка нейтралізував виходи Фоміна один на один. Болбат після передачі Фоміна втік на побачення з воротарем, але затягнув з ударом. Небезпечно видали пробивали Неплях і Вакуленко, були моменти у Мишнева з Рудик.

Нарешті, в компенсований час Болбат після знижки Рудики втік (і звідки тільки сили взялися ?!) на ще одне побачення з Підківка Роман Юрійович і елегантно поставив крапку в матчі - 3: 0! Таким чином, Сергій до гольовий передачі додав гол (перший за нашу команду!), «Маріуполь» здобув другу поспіль домашню перемогу і закріпився на 5-му рядку.