Новини

Назад

Литовська компанія підписала меморандум про співпрацю з навчальними закладами Маріуполя

02 листопада 2017, 15:14
1252

Під час презентації нової компанії «Місто для людей Маріуполь» литовської групи «Civinity», яка буде обслуговувати житловий фонд міста, був укладений двосторонній меморандум. Він був підписаний представником компанії та керівниками двох навчальних закладах. Завдяки йому у студентів з'явиться шанс проходити практику на цьому підприємстві з подальшим працевлаштуванням.

«Це перший крок до того, щоб залучити на роботу в житлово-комунальну сферу молодих фахівців. Таким чином, ми надаємо молоді можливість знайти роботу в Маріуполі, зацікавити їх залишатися працювати у нашому місті», - зазначив заступник міського голови Михайло Когут.

За його словами, таким чином, відроджується зв'язок між підприємствами і навчальними закладами. Проходячи навчання, фахівець може пройти практику на підприємстві, ознайомитися з його роботою і прийняти рішення щодо свого професійного майбутнього.

Меморандум підписав кантрі-менеджер «Civinity» Міндаугас Козакевічус з Маріупольським ліцеєм будівництва і Маріупольським вищим металургійним професійним училищем. Керівники навчальних закладів відзначили, що їхні студенти готові поліпшувати обслуговування житлового фонду.