Новини

Назад

Ламаючи стереотипи: Маріупольський центр зайнятості провів інтерактивну лекцію для Молодіжного парламенту (ФОТОРЕПОРТАЖ)

12 липня 2018, 15:59
720
Діяльність депутатського корпусу

Всі звикли вважати, що Центр зайнятості призначений виключно для безробітних, але це далеко не так. Електронні сервіси, онлайн послуги, бізнес-школа стартапів, інформаційна підтримка, допомога у створенні грамотного резюме: і це далеко не весь перелік компетенцій фахівців центру.

Молодим парламентаріям розповіли, що на базі Маріупольського міського центру зайнятості діє Молодіжний центр «Profi Challenge», в якому школярі можуть дізнатися про основні критерії вибору сфери діяльності та провести профдіагностичне тестування на визначення підходящої професії.

 Тут представлено безліч корисних онлайн-сервісів, що сприяють обізнаності у світі професій і правильному вибору свого майбутнього, сучасними інструментами самопрезентації, можливістю онлайн-навчання, що діють грантовими програмами для стимуляції і розвитку підприємницької ініціативи.

Як відзначають підлітки, спілкування з фахівцями Центру зайнятості було дуже корисним. Тепер вони знають, що за будь-якими консультаціями щодо вибору майбутньої професії, за допомогою в працевлаштуванні вони можуть звернутися сюди.